24 Φεβ 2009

bookTome 1.30: για την προσωπικη σας βιβλιοθηκη

viewingbook Με το bookTome μπορείτε να δημιουργήσετε μία βάση δεδομένων με πληροφορίες για την προσωπική σας βιβλιοθήκη, να ταξινομήσετε τα βιβλία σας με διάφορα κριτήρια και να κάνετε αναζητήσεις με διάφορους τρόπους.

Η εφαρμογή διαθέτει εργαλείο με το οποίο μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Amazon και να κατεβάσετε πολλές πληροφορίες για κάθε βιβλίο που θέλετε να εισάγετε, ενώ τις υπόλοιπες μπορείτε να τις συμπληρώσετε με το χέρι.

Αφού δημιουργήσετε τη βιβλιοθήκη σας, έχετε τη δυνατότητα να ταξινομήσετε τα βιβλία σας και να τα βλέπετε με κριτήριο το συγγραφέα, τον τίτλο ή ανάλογα με το αν τα έχετε διαβάσει ή όχι.

Το bookTome διαθέτει επίσης ένα πολύ καλό εργαλείο αναζήτησης, με το οποίο μπορείτε να αναζητήσετε βιβλία ως προς οποιοδήποτε πεδίο θέλετε (συγγραφέα, τίτλο κ.λπ.).

Πολύ χρήσιμη είναι και η λειτουργία που ονομάζεται wish list, με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μία λίστα βιβλίων που θέλετε να αποκτήσετε στο μέλλον και να παρακολουθείτε την πορεία τους.

Τέλος, το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε τις πληροφορίες που θέλετε και να πάρετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας.

Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows XP /Vista   -  Freeware

Download

via Computer για όλους, τ. 295

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη