18 Μαρ 2009

Εφαρμογή της Amazon μετατρέπει το iPhone σε ηλεκτρονικό βιβλίο

Το Kindle 2 παρουσιάστηκε στις αρχές ΦεβρουαρίουΗ Amazon.com παρουσίασε μια νέα εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες του iPhone και του iPod Touch να διαβάζουν τα βιβλία, τα περιοδικά και τις εφημερίδες που περιλαμβάνει ο κατάλογος της συσκευής ανάγνωσης Kindle.

Το λογισμικό «Kindle for iPhone and iPod Touch», το οποίο διατίθεται δωρεάν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να κατεβάζουν βιβλία από έναν κατάλογο 240.000 τίτλων.

Οι χρήστες της εφαρμογής που έχουν αγοράσει το Kindle της Amazon (διαθέσιμη μόνο στην αμερικανική αγορά) θα μπορούν να το συγχρονίζουν με το iPhone ή το iPod Touch και να διαβάζουν το ίδιο κείμενο σε όποια από τις δύο συσκευές τους βολεύει ανά πάσα στιγμή, αναφέρει η ανακοίνωση της Amazon.

Η νέα εφαρμογή δεν είναι το μόνο λογισμικό ανάγνωσης που τρέχει στο iPhone, σηματοδοτεί όμως την πρώτη φορά που η βιβλιοθήκη του Kindle γίνεται διαθέσιμη σε κινητό τηλέφωνο.

Το πρόγραμμα παρουσιάζεται λίγες εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του αναβαθμισμένου Kindle 2, το οποίο είναι λεπτότερο από την πρώτη γενιά της συσκευής και προσφέρει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Η τιμή του πάντως παραμένει στο μάλλον υψηλό επίπεδο των 359 δολαρίων.

via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη