10 Μαρ 2009

Βλαβη διαρκειας στο blogs.sch.gr

image Ζητούμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας των blogs “Τα Νέα της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς” και “Βοιωτικά Γράμματα - Πολιτισμός”. Βλάβη του ιστότοπου http://blogs.sch.gr του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου δεν μας επιτρέπει την ανάρτηση άρθρων εδώ και 3-4 μέρες. Ελπίζουμε να αποκατασταθεί σύντομα.

Εν τω μεταξύ θα συνεχίσουμε το blogging και την ενημέρωση μέσα από το παρόν blog αλλά και το blog Ομάδα Ανάγνωσης. Προσψρινά για βοιωτικά θέματα στο http://viotikagrammata.blogspot.com/

Πολλά προβλήματα τελικά φαίνεται να έχει τελευταία το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο:

  • “πέφτει” πολύ συχνά ο server (τόσες μέρες πρόβλημα δε θυμάμαι νάχε πάλι – κάποιες ώρες συνήθως, και κυρίως σαββατοκύριακα)
  • τεχνική υποστήριξη δεν παρέχει πλέον τηλεφωνικά, "λόγω έλλειψης χρηματοδότησης από το Υπουργείο Παιδείας", όπως αναφέρεται στο ηχογραφημένο μήνυμα!
  • δεν επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν sign in στο Youtube! Δηλαδή ΔΕΝ θεωρούν καλό να μπορεί η εκπαιδευτική κοινότητα να ανεβάσει βίντεο, αλλά μπορεί άνετα να δει οτιδήποτε (εκτός των αποκλεισμένων από τα αυτόματα φίλτρα)! Λέτε να φοβούνται μήπως ανεβάσουμε ακατάλληλο υλικό;;;;; Αναγκαστικά κάνουμε upload των “ακατάλληλων” για το ΠΣΔ videos στο Youtube από το σπίτι μας!
  • κλπ… (δε μπορώ να τα θυμηθώ όλα τώρα… αναφέρθηκα μόνο στα πιο πρόσφατα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε) smile_angrysmile_sad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη