6 Μαρ 2009

Μετατρέψτε σε PDF τα βιβλία του Google Books

imageΜε το Google Book Search μπορείτε να βρείτε περιοδικά και βιβλία με θέματα που ποικίλουν από το εγχειρίδιο του Photoshop CS 4 μέχρι την ιστορία της Βρετανικής λογοτεχνίας το μεσαίωνα.

Η πρόσβαση στη ψηφιακή αυτή βιβλιοθήκη γίνεται μέσω διαδικτύου κάτι που περιόριζε όσους δεν μπορούσαν να έχουν μόνιμα ανοιχτή σύνδεση σε αυτό. Ο περιορισμός αυτός αίρεται με το Google Book Downloader που αναλαμβάνει τη μετατροπή του βιβλίου ή περιοδικού που σας ενδιαφέρει, σεPDF αρχείο το οποίο αποθηκεύεται τοπικά για πρόσβαση σε αυτό όποτε υπάρχει ο χρόνος ή η διάθεση για ανάγνωση. Έτσι το Google BookDownloader σας γλιτώνει από την πιθανή αγγαρεία αποθήκευσης κάθε σελίδας ξεχωριστά ως pdf! Toμόνο που μένει να κάνετε είναι η αντιγραφή του URL και η επικόλληση του στην αντίστοιχή θέση στο Google BookDownloader.

Το μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι η απαραίτητη εγκατάσταση του Microsoft .net Framework 3.5 SP1 προκειμένου να τρέξει η εγκατάσταση του το Google Book Downloader. Για το Microsoft .net Framework 3.5 SP1 πρέπει να κατεβάσετε το πρώτο αρχείο εγκατάστασης το οποίο τρέχετε και περιμένετε μέχρι να κατέβουν τα 65 περίπου MB του Microsoft .net Framework 3.5 SP1. Αν έχετε γρήγορη σύνδεση και ενδιαφέρεστε για τη ψηφιακή βιβλιοθήκη του Google book search τότε σίγουρα αξίζει το κόπο.

via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη