30 Ιουλ 2009

Workshop on Harvesting Metadata: Practices and Challenges (30/9)

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ECDL 2009 (http://www.ecdl2009.eu/), που οργανώνεται στην Κέρκυρα, από το Εργαστήριο Ψηφιακών Βιβλιοθηκών και Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης (http://dlib.ionio.gr) του Ιονίου Πανεπιστημίου, στις 27/09 έως 2/10, οργανώνεται το Workshop on Harvesting Metadata: Practices and Challenges (http://www.ionio.gr/conferences/ecdl2009/ws_europeannalocal.php) από τους φορείς που συμμετέχουν στο EuropeanaLocal (την Ελλάδα εκπροσωπεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας) και δίνει έμφαση στις πρακτικές και στα προβλήματα στη συγκομιδή μεταδεδομένων, αλλά και στις ευκαιρίες που δίνονται στους οργανισμούς μέσα από αυτό το πρόγραμμα. Το Workshop είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα τις 30 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρες 14.00-17.10.

Θα ήταν ιδιαίτερη  τιμή για εμάς να εγγραφείτε και  να συμμετάσχετε στις εργασίες του Workshop. 

Με  την ευκαιρία, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε  ότι μπορείτε να εγγραφείτε με μειωμένη συνδρομή στο συνέδριο και στο εν λόγω workshop μέχρι τις 31 Ιουλίου 2009.

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα του EDLocal

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

--------------------------------

Δρ. Αλέξανδρος Κουλούρης, Βιβλιοθηκονόμος, Ph.D.

Εργαστήριο Ψηφιακών Βιβλιοθηκών και Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης - Τμήμα Αρχειονομίας και  Βιβλιοθηκονομίας - Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Ιωάννου Θεοτόκη 72, 49100 Κέκρυρα

email: koulouris.a@gmail.com - www: http://dlib.ionio.gr/~akoul/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη