7 Σεπ 2009

Αμαν πια με το http://blogs.sch.gr/ !!!

image

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επιστρέψουμε στο blogger της Google ή να εγκαταστήσουμε το wordpress στο δικό μας server! :(((

Το http://blogs.sch.gr/ του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου όλο προβλήματα είναι! Πάλι από χθες:

This program cannot display the webpage

Άσε που έχω κατεβάσει ένα σωρό browser για να βρω αυτόν που θα παρουσιάζει τα λιγότερα προβλήματα (προς το παρόν έχω καταλήξει στον Maxthon – δεν τον έχετε ακούσει; πολύ καλός κινέζικος browser! )! Ο editor του http://blogs.sch.gr/ πότε χαλάει τη στοίχιση, πότε απορρίπτει παραγράφους, πότε βγάζει μήνυμα, κλικάροντας στο Δημοσίευση, “Είστε σίγουρος ότι…” κλπ. κι ότι κι αν επιλέξεις Ναι ή Όχι, έχεις εγγυημένα χάσει όλη τη δουλειά που έκανες! – και άντε πάλι από την αρχή, με άγχος αν τελικά θα τελειώσει το Post και θα δημοσιευθεί τελικά OK! Άσε που δεν έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε εξωτερικούς blog editors π.χ. LiveWriter,  Scribe Fire κλπ.

Όταν συνάδελφοι με άκουγαν να αγανακτώ με θεωρούσαν υπερβολική, μέχρι που δοκίμασαν να Postάρουν κι αυτοί, και τελικά τους ακούω να αγανακτούν πολύ περισσότερο από μένα! Post που θα το δημοσιεύαμε στο blogger σε 5’, στο http://blogs.sch.gr/ κάνουμε σε πολλές περιπτώσεις 30’ τουλάχιστον μετά τα απανωτά edit!

Θα μου πείτε βέβαια, “γιατί πήγες στο http://blogs.sch.gr/;” Μα γιατί πολύ απλά: Μας ενδιαφέρει η εκπαιδευτική κοινότητα, σ’ αυτήν απευθυνόμαστε, μ’ αυτήν κυρίως συνεργαζόμαστε! Και θάθελα να παραμείνουμε εκεί, και να συμβάλλουμε στη βελτίωση του! Είναι μια εξαιρετική προσπάθεια και αξίζει να συνδράμουμε. Εδώ είμαστε για να πούμε και τα θετικά.

Τα blog μας στο ΠΣΔ: http://blogs.sch.gr/vivlivad & http://blogs.sch.gr/infocentre

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη