25 Οκτ 2009

3Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΕΧΝΗΣ - ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ

image Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Βιβλιοθήκη του Μουσείου Μπενάκη οργανώνει το 3ο Συνέδριο Βιβλιοθηκών Τέχνης, στις 5-6 Φεβρουαρίου 2010, στο κτήριο της οδού Πειραιώς, αρ. 138.

Το θέμα του συνεδρίου είναι «Ψηφιοποίηση και εφαρμογή νέων τεχνολογιών στο χώρο των βιβλιοθηκών, των μουσείων και των αρχείων τέχνης» και αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου συνεδρίου στα συμπεράσματα του οποίου είχε υπογραμμιστεί η ανάγκη κοινής πολιτικής και πρακτικών συνεργασίας στην εφαρμογή ψηφιακής τεχνολογίας στις συλλογές μας. Στο 3ο συνέδριο καλούμαστε να παρουσιάσουμε αποτελέσματα αυτών των εφαρμογών και τους τρόπους διάθεσής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το συνέδριο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:http://3osynedrio-vivliothikwntexnis.wikidot.com/.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας να ανταποκριθείτε και να πάρετε μέρος στις εργασίες του συνεδρίου. Η συμμετοχή σας θα αποτελέσει ένα ακόμη βήμα καλής συνεργασίας και θα συμβάλλει στον γόνιμο διάλογο για την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που μας παρέχονται.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Πίτσα Τσάκωνα

Υπεύθυνη Βιβλιοθήκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη