22 Οκτ 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ “ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ
ΠΡΟΣ: ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε ήδη δημιουργήθηκε εκ νέου αντιπροσωπευτικός σύλλογος του χώρου μας. Στην ιδρυτική συνέλευση της 4 Ιουλίου 2009 προέκυψε νέο Δ.Σ. το οποίο αποτελείται από τους :

Πρόεδρος : Μαρία Ρούσσου (Λευκάδα)
Αντιπρόεδος: Φανή Καραχάλιου (Πύργος)
Γενικός Γραμ.: Απόστολος Κασελούρης (Αίγινα)
Ταμίας: Λεωνίδας Διαμαντής (Λιβαδειά)
Μέλος: Μαγδαληνή Λιαροπούλου (Βυτίνα)

Λόγω των καλοκαιρινών αδειών και της προκήρυξης των γενικών εκλογών δεν καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή με την πολιτική ηγεσία προκειμένου να θέσουμε τα πιεστικά προβλήματα που αφορούν τον κλάδο. Ευελπιστούμε ότι με την καινούργια ηγεσία θα είμαστε πολύ σύντομα στην θέση να πραγματοποιήσουμε αυτήν την συνάντηση. Όμως πέρα από αυτό κρίνουμε ως πολύ σημαντική την συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων στις διαδικασίες του συλλόγου προκειμένου αυτός να καταστεί όσο το δυνατόν περισσότερο αξιόπιστος συνομιλητής. Γι αυτό και σας καλούμε να συμμετάσχετε στον σύλλογο με πρώτη κίνηση γι’ αυτό την εγγραφή σας.

Υπάρχει συνημμένη αίτηση εγγραφής την οποία όποιος συνάδελφος επιθυμεί να την συμπληρώσει, την αποστέλλει υπογεγραμμένη στον ταμία του συλλόγου κ. Λεωνίδα Διαμαντή στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς μαζί με το ποσό της ετήσιας συνδρομής του που ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ.
Τα μέλη του Δ.Σ. είναι στην διάθεση των συναδέλφων για να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και για να δεχθούν υποδείξεις και αιτήματα για το διεκδικητικό πλαίσιο του συλλόγου που θα σας γίνει σύντομα γνωστό σε όλες του τις λεπτομέρειες.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΣΣΟΥ                                                    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΣΕΛΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη