29 Οκτ 2009

ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ E-BOOK READER ΓΙΑ PC ΑΠΟ ΤΗΝ AMAZON

Η Amazon ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει δωρεάν εφαρμογή e-book reader για PC με τη βοήθεια της οποίας θα μπορεί κάποιος να διαβάζει βιβλία Kindle και χωρίς να έχει την πανάκριβη συσκευή Kindle.

Το Αμερικάνικο Kindle Store διαθέτει πάνω από 350000 τίτλους βιβλίων Kindle, τα οποία και μέχρι τώρα διαβάζονται μόνο αν έχεις την φορητή συσκευή Kindle της Amazon ή την αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή για iphone. Αυτό από το Νοέμβριο αλλάζει. Τότε θα κυκλοφορήσει το Kindle for PC.

Για παράδειγμα, αν έχετε δυο υπολογιστές και ξεκινάτε το διάβασμα σε ένα Kindle book στον ένα, μπορείτε αργότερα να συνεχίσετε το διάβασμα από εκεί που το αφήσατε στον άλλο υπολογιστή. Αυτό γίνεται εφικτό με την τεχνολογία whispersync, που συγχρονίζει bookmarks και τελευταία διαβασμένη σελίδα μεταξύ συσκευών ή και υπολογιστών.

Μπορείτε να εγγραφείτε για να σας ειδοποιήσουν με mail πότε το Νοέμβριο θα είναι διαθέσιμο το Kindle for PC.

Με το Kindle για PC θα μπορείτε:

 • Να αγοράσετε, φορτώσετε και διαβάσετε βιβλία που είναι διαθέσιμα στο Kindle Store(350000 τίτλοι για Αμερικανούς χρήστες, λιγότεροι για Ευρωπαίους πχ)

 • Αν διαθέτατε συσκευή Kindle, να έχετε δωρεάν πρόσβαση στα ήδη αγορασμένα βιβλία

 • Να ρυθμίσετε το μέγεθος των γραμμάτων και να επιλέξετε από 10 μεγέθη

 • Να συγχρονίσετε bookmarks και τελευταία σελίδα

 • Αν έχετε Windows 7 και touch screen να ζουμάρετε-ξεζουμάρετε με τα δάκτυλα σας ή και να γυρνάτε σελίδες με αυτά μελλοντικά(

 • via

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

  Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
  Facebook Group

  Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη