22 Νοε 2009

ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΕΚΠΟΜΠΗ “LIBRARIES ON FM”

image Στον “αέρα”, λοιπόν, σήμερα (22/11/09, 10-12 το πρωί) ανέβηκε η πρώτη εκπομπή “Βιβλιοθήκες στα FM” από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Επικοινωνία 94fm του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, με τους Γιώργο Γλωσσιώτη, Αντιπρόεδρο του Δ..Σ. της ΕΕΒΕΠ, Δημήτρη Πολίτη Γενικό Γραμματέα του Δ..Σ. της ΕΕΒΕΠ, και τη Φρόσω Παυλίδου, Προϊσταμένη της Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.
Λίγο άτολμα αρχικά, αλλά δυναμικά όσο περνούσε ο χρόνος μέσα από συνεντεύξεις (με το δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής κ. Τσόγκα και τη Φρόσω Παυλίδου με νέα για τη Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου, καθώς και την Πρόεδρο της ΕΕΒΕΠ Χριστίνα Κυριακοπούλου, που εναλλάσσονταν με επιλεγμένη ελληνική μουσική, και με αναφορές σε εκδηλώσεις και δρώμενα από το χώρο των Βιβλιοθηκών σε όλη την Ελλάδα, που έγιναν αλλά και που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν, κατάφεραν να μας κρατήσουν το ενδιαφέρον μέχρις το τέλος της δίωρης εκπομπής.
Δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε Καλή Συνέχεια!
Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα μικρό απόσπασμα απ’ αυτή την εκπομπή, τη συνέντευξη της Χριστίνας Κυριακοπούλου, Προέδρου της ΕΕΒΕΠ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη