4 Ιαν 2010

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ (BLOGS) ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ

UPDATE (8:28) Η απάντηση που πήρα σε λίγες ώρες με email:

Αγαπητέ διαχειριστή,

Το blog σας διαπιστεύτηκε με επιτυχία. Από εδώ και στο εξής θα λαμβάνετε, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που προτείνατε, πληροφοριακό υλικό από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Γραφείο Τύπου, Επικοινωνίας και Διαδικτύου

Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

(Σημ: Όποιος δεν επιθυμεί να λαμβάνει πλέον πληροφοριακό υλικό από το Υπουργείο Παιδείας, είτε τώρα, είτε στο μέλλον, μπορεί να ζητήσει την έξοδο του από τη λίστα ενημέρωσης, στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση blogs@ypepth.gr )

------------------------------------

Μια ελπιδοφόρα, αξιόλογη και ενδιαφέρουσα κίνηση από το Υπουργείο Παιδείας

Ηλεκτρονική Διαπίστευση ιστολογίων (blogs)

imageΣτο πλαίσιο των κυβερνητικών δεσμεύσεων για το νέο ρόλο του διαδικτύου σε ζητήματα ενημέρωσης, επικοινωνίας και διαφάνειας αλλά και στην κατεύθυνση της ουσιαστικής και ειλικρινούς αξιοποίησης του διαδικτύου και των μέσων που αναπτύσσονται σε αυτό , το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ζητά τη συμμετοχή και συμβολή των ιστολογίων (blogs), στην πληροφόρηση και ενημέρωση των πολιτών, ως προς τα θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του.

Γι’ αυτό το λόγο, μέσω της «ηλεκτρονικής διαπίστευσης των blogs» , καλούμε όσους διαχειριστές ιστολογίων ενδιαφέρονται, ανεξάρτητα από την θεματολογία της σελίδας τους, να δηλώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, έτσι ώστε να έχουν άμεση, έγκυρη και έγκαιρη πρόσβαση στο σύνολο του πληροφοριακού υλικού του διακινεί το Υπουργείο προς τον Τύπο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Με αυτό τον τρόπο ευελπιστούμε να βελτιωθεί η ποιότητα της πληροφόρησης των διαδικτυακών μέσων, να αναβαθμιστεί η πρόσβαση τους στη «δημόσια πληροφορία» καθώς και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η συμμετοχή και ο ρόλος τους στην ενημέρωση των πολιτών και τον συνεχή δημόσιο διάλογο.

Για την επίτευξη της διαπίστευσης απαιτούνται τα παρακάτω στοιχεία που θα πρέπει να αποσταλούν στην διεύθυνση blogs@ypepth.gr :

  • Διεύθυνση του ιστολογίου (blog)
  • όνομα του διαχειριστή του (ενός αν είναι ομαδικό)
  • e-mail επικοινωνίας

[Προαιρετικά]

· Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσθέσει κι έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να λαμβάνει ενημέρωση μέσω sms.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη