18 Μαρ 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ ΚΑΙ “ΑΡΤΟ-ΠΟΙΗΜΑΤΑ” ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (21/3/2010)

ΑΦΙΣΑΗ Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς, μαζί με το το 2ο Λύκειο  Λιβαδειάς και το Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς με αφορμή την 21η Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα  ποίησης, διοργανώνουν αφιέρωμα στην ποιήτρια Κική  Δημουλά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 στις 8 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εστίας Μητέρας. Την επιμέλεια  της εκδήλωσης έχει η Ομάδα Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, στην οποία θα παραστεί η κα Δημουλά, θα είναι ο ποιητής Θανάσης Νιάρχος, ενώ θα συμμετάσχει με απαγγελίες η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη.

Τα  Μέλη της Ομάδας Ανάγνωσης και  μαθητές του 2ου Λυκείου θα παρουσιάσουν τη ζωή και το έργο της ποιήτριας και η κα Αδαμάκη θα αποδώσει επιλεγμένα ποιήματα της δημιουργού. Τέλος  καθηγητές και μαθητές του Δημοτικού  Ωδείου Λιβαδειάς, εμπνευσμένοι από την ποιήτρια, θα παρουσιάσουν μελοποιημένα  έργα της.

--------------------------------------------------

Επίσης, μην ξεχνάμε και την άλλη παράλληλη δράση της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς “Καλωσορίζοντας την άνοιξη με ποίηση”: τις ημέρες πριν και μετά τις 21 Μαρτίου οι φούρνοι της πόλης της Λιβαδειάς, με πρωτοβουλία της Βιβλιοθήκης και τη χορηγία του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, θα δίνουν το ψωμί σε αρτοσυσκευασίες με ποιήματα!!! περισσότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη