15 Μαρ 2010

5Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ BOOKCROSSING (21-24/5/10)

image ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

5ο Ελληνικό Συνέδριο BookCrossing

21-24 Μαΐου 2010 στη Θεσσαλονίκη

Η Ελληνική Κοινότητα BookCrossing (www.bookcrossing.com) διοργανώνει το 5ο Ελληνικό Συνέδριο BookCrossing στη Θεσσαλονίκη στις 21-24 Μαΐου 2010.

Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση των  ανά την Ελλάδα μελών του κινήματος  και φανατικών βιβλιόφιλων με στόχο τη διάδοση της ανάγνωσης, τη στήριξη του βιβλίου και  την ανταλλαγή απόψεων σχετικά  με τις εξελίξεις του χώρου  του βιβλίου και της τεχνολογίας.

Στο πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνονται  δράσεις ανοιχτές για το βιβλιόφιλο κοινό αλλά και κλειστές για τους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες μόνο.

Έχει  ήδη ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής, απαραίτητη, για τη συμμετοχή οιουδήποτε στις εργασίες και τις δράσεις του Συνεδρίου, μέσω της ειδικής ιστοσελίδας (www.bookcrossers.gr), όπου και θα ανακοινώνονται όλα τα νεότερα για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά  όσους στηρίζουν μέχρι στιγμή ως χορηγοί τις προσπάθειές της και προτρέπει κάθε φορέα, επιχείρηση ή Μ.Μ.Ε. να βοηθήσει στη διοργάνωση του Συνεδρίου με όποιον τρόπο επιλέξει. Πρόκειται για μια ανοιχτή γιορτή του βιβλίου και των νέων μέσων, που διοργανώνει μια ενεργή κοινότητα της πόλης και θα ήθελε την υποστήριξη όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη