6 Απρ 2010

ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ

Κατεβάστε δωρεάν τα μυθιστορήματα της Ελένης Σεμερτζίδου:

Πογκρόμ
Ροδόσταυρος
Το φάντασμα του πέτρινου φάρου

image image image

Η Ελένη Σεμερτζίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Είναι Διδάκτωρ Λογοτεχνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας και Τακτικό μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (ΕΛΒΕ), καθώς επίσης και της ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Είναι εκπρόσωπος του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ http://www.wif.gr/wif/  στο οποίο αρθρογραφεί και συνεργάτιδα στην ιστοσελίδα Λόγου (Λογοτεχνία, Ποίηση, Στίχοι, Τραγούδια ...) http://www.solega.gr/solega/ , στην οποία αναρτά τα ποιήματά της, με το ψευδώνυμο FRINTA.

Εργάζεται στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» και είναι Εργαστηριακή Συνεργάτιδα στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης του Α-ΤΕΙΘ.

Αρθρογραφεί στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, στο περιοδικό ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ, καθώς επίσης και σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά. Ασχολείται με τη λογοτεχνική μετάφραση και τη συγγραφή θεατρικών έργων.

Το μυθιστόρημα “Το Ημερολόγιο ενός Επαρχιακού Εφημέριου” του Georges Bernanos κυκλοφορεί, από τις Εκδόσεις ΓΡΗΓΟΡΗΣ, σε μετάφραση της ιδίας, καθώς και η μελέτη της με τον τίτλο: “Η λογοτεχνική μορφή και ο ρόλος του Εφημέριου, στο έργο του Γάλλου συγγραφέα, Ζώρζ Μπερνανός: συμβολή στη μελέτη της λογοτεχνικής μορφής του Ιερέα”.

Η πρώτη της ποιητική συλλογή έχει τον τίτλο: “ΛΟΞΕΣ ΩΔΕΣ”. “Το Πρώτο Χάραμα” είναι το πρώτο της μυθιστόρημα. Άλλα της έργα: Σε μια αλλοτινή μητέρα..., Σε ένα ξέφωτο

Πλήρες βιογραφικό της Ελένης Σεμερτζίδου στο http://www.elenisemer.blogspot.com/

via & via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη