7 Μαΐ 2010

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΗΜΕΡΙΔΑ “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ” (15/5/10)

Η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) συμμετέχοντας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Δημοτικής Βιβλιοθήκη Πατρών σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα: «To Μέλλον του Βιβλίου, Έντυπου και Ηλεκτρονικού»
 
Η εν λόγω ημερίδα που συνδιοργανώνεται από την Δημοτική Βιβλιοθήκη  Πατρών και την  Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Μαΐου 2010 στην Πάτρα – «Πολιτεία», Ακτή Δρυμαίων 84.
 
Στις εργασίες της ημερίδας (πρόγραμμα ημερίδας επισυνάπτεπται) θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες από τον χώρο της Βιβλιοθηκονομίας – Επιστήμης της Πληροφόρησης, ενώ θα βραβευθεί για την προσφορά του ο Κωνσταντίνος Στάϊκος. 
 
Η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης τιμώντας την αρχαιότερη Δημοτική Βιβλιοθήκη της χώρας μας , που συμπληρώνει το 2010 έναν αιώνα ζωής, θα τιμήσει με απονομή πλακέτας τον Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα και τον Πρόεδρο του ΔΣ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο  
 
Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δείτε επίσης το πρόγραμμα: http://tuxlibrary.blogspot.com/2010/04/100-15510.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη