25 Μαΐ 2010

«ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ» ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ (31/5/10)

image Πόσο επιζήμιος και αντίστροφα πόσο απαραίτητος είναι ο ήλιος για την υγεία μας;

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος έκθεσης στον ήλιο;

Ποιους κανόνες ηλιοπροστασίας πρέπει ν΄ακολουθούμε προκειμένου να αποφύγουμε τις όποιες βλάβες του DNA και να προλάβουμε τον καρκίνο του δέρματος;

Σ΄αυτά, αλλά και σε πολλά άλλα μυστικά του «ήλιου» θα αναφερθεί η Δρ. Κωνσταντίνα Φραγκιά, παθολογοανατόμος, Πρόεδρος «ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ», Οργανισμού για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Μελανώματος,  στην παρουσίαση-συζήτηση με τίτλο: « Ηλιοπροστασία: κανόνες για την ασφαλή έκθεση στον ήλιο», που πραγματοποιείται στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2010 και ώρα 20:00 (Λεωφ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο, είσοδος από οδό Πεντέλης 11).

Η επίκαιρη αυτή ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιείται λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών μας εξορμήσεων με σκοπό τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση όλων και βέβαια τη διαμόρφωση μιας υγιούς στάσης ζωής.

Η είσοδος στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση είναι ελεύθερη, απαραίτητη όμως είναι η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης: 210 94 69 631 και 632, Δευτέρα ως Πέμπτη, ώρες 8:30-20:00 ή Παρασκευή και Σάββατο, ώρες 8:30-14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη