22 Μαΐ 2010

ΣΤΟ NEWSFEED ΤΟΥ FACEBOOK ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Η εκδοτική βιομηχανία δεν θέλει ν’ αφήσει ανεκμετάλλευτη την τεράστια βάση χρηστών του Facebook.

image H Synapse, τμήμα του ομίλου Time Inc. πρόκειται να συνεργαστεί με την Alvenda, εταιρεία εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου, με σκοπό την δυνατότητα αγοράς συνδρομών σε έντυπα περιοδικά. H επιθυμητή ενέργεια, σύμφωνα με τα σχέδια των δύο εταιρειών, θα γίνεται στο newsfeed του Facebook χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να «φεύγει» από το σχετικό περιβάλλον.

Οι χρήστες θα μπορούν να «επεκτείνουν» στη σελίδα περιεχόμενο από τα διάφορα περιοδικά όπως ακριβώς γίνεται με άρθρα που εμπεριέχουν και διαφημιστικά μηνύματα.

«Οι καταναλωτές δεν θέλουν να φύγουν όταν βρίσκονται κάπου στο Διαδίκτυο, όπου και αν είναι αυτό», λέει χαρακτηριστικά στέλεχος στο οnline marketing της Synapse.

Οι 450 εκατομμύρια χρήστες του Facebook αποτελούν μεγάλο δέλεαρ για την εκδοτική βιομηχανία η οποία βελτιώνεται εντωμεταξύ σχετικά με τις πωλήσεις συνδρομών μέσα από το Ιντερνετ. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει η πρόσφατη συμμαχία πέντε εκδοτικών οίκων με τη δημιουργία ψηφιακού «περιπτέρου» – από τη Νext Issue Media – για την πώληση συνδρομών και η οποία θα «φέρνει» περιεχόμενο και σε συσκευές ψηφιακής ανάγνωσης.

via

2 σχόλια:

9th High School Library είπε...

Ώρα να φεύγουμε από το Facebook.
Ευτυχώς από Σεπτέβρη οι 4 πιτσιρικάδες από το NYU Courant Institute θα μας προσφέρουν το Diaspora, ένα ελεύθερο αποκεντρωμένο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης που θα ελέγχει ο ίδιος ο χρήστης του.
Καιρός για... απεξάρτηση λοιπόν από τα κλειστά κουτιά.

aikker είπε...

Καλά τα λες Μανόλη, αλλά η πλειοψηφία του κόσμου θα ακολουθήσει ή θα συνεχίσει να εξαρτάται από "κλειστά κουτιά"; Ο άνθρωπος δύσκολα "ξεβολεύεται". Να σου θυμίσω την εδραίωση της MS - έμαθαν, συνήθισαν τα προϊόντα της και άντε να τους πείσεις, ακόμη και σήμερα, ότι υπάρχουν άλλες λύσεις, και μάλιστα πολύ καλύτερες απ' όλες τις πλευρές!
Επί του προκειμένου τώρα, εξαρτάται και από το πώς θα εφαρμοστεί και το Diaspora.
Σε αναμονή, λοιπόν!

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη