24 Ιουν 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ» (11-15/10/10)

image_thumb%5B1%5D%5B1%5D%5B1%5D[1] H Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών της δράσεων, ενημερώνει για την πραγματοποίηση κύκλου σεμιναρίων σε θέματα   σύγχρονων βιβλιοθηκονομικών υπηρεσιών και εφαρμογών.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στη Βιβλιοθήκη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου) από την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 10 π.μ. έως τις 2μ.μ. περιλαμβάνοντας θεωρητικό μέρος και πρακτική εφαρμογή  (σε Η/Υ).

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 Euro ανά ενότητα και υπάρχει δυνατότητα επιλογής παρακολούθησης είτε μεμονωμένα κάποιας προσφερόμενης ενότητας είτε ολόκληρου του προγράμματος (πέντε ενότητες).

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (είκοσι άτομα)  που είναι απαραίτητη για τη σωστή διεξαγωγή του προγράμματος και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η Ένωση θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους εισηγητές για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους και τη Βιβλιοθήκη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για την διάθεση του χώρου και του αναγκαίου εξοπλισμού για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων.

Δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων εδώ .

Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε την συνημμένη αίτηση συμμετοχής και  στείλτε τη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΕΒΕΠ info@eebep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη