16 Ιουλ 2010

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΣΤΑ FM

Την Κυριακή 11 Ιουλίου έπεσε η αυλαία για την φετινή περίοδο της εκπομπής "Βιβλιοθήκες στα FM".

94fm - ΕπικοινωνίαH εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης και της Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μέσα από τη φιλόξενη  συχνότητα του Επικοινωνία 94 FM Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής παρουσίασε νέα και ειδήσεις για τις εκδηλώσεις, δραστηριότητες και υπηρεσίες που παρέχουν οι ελληνικές βιβλιοθήκες με στόχο να αναδείξει τον πολύπλευρο, πολιτιστικό και μορφωτικό ρόλο των βιβλιοθηκών στην ελληνική κοινωνία, να αποτελέσει βήμα διαλόγου μεταξ ύ των βιβλιοθηκονόμων και του κοινού των βιβλιοθηκών, να ψυχαγωγήσει και να ενημερώσει βιβλιοθηκονόμους και χρήστες βιβλιοθηκών, και να προβάλει το έργο που επιτελούν οι ελληνικές βιβλιοθήκες.

Με καλεσμένους, παρουσιάσεις βιβλιοθηκών, ζωντανές συνδέσεις και επιλεγμένη μουσική οι παρουσιαστές της εκπομπής Γιώργος Γλωσσιώτης, Δημήτρης Πολίτης και Φρόσω Παυλίδου μετέφεραν τον παλμό των ελληνικών και κυπριακών βιβλιοθηκών, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές σε θέματα ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Οι συντελεστές της εκπομπής θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής κ. Σταύρο Γεωργόπουλο, τον πρώην Πρόεδρο της Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηρακλείου Ατικής κ. Φώτη Τσιόγγα, τον νύν Πρόεδρο της Βιβλιοθήκης κ. Νικόλα ο Μαραγκό, τον αντιπρόεδρο κ. Βασίλειο Σπηλιόπουλο τη διοίκηση του Ρ/Σ Επικοινωνία 94 FM για την  εμπιστοσύνη με την οποία τους περιέλαβαν και για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκπομπής που είναι η μοναδική στο ελληνικό ραδιόφωνο που έχει ως σημείο αναφοράς τις βιβλιοθήκες.

Ευχαριστούμε και όλους εσάς που από το ξεκίνημα μας στις 22 Νοεμβρίου 2009 αγκαλιάσετε την εκπομπή μας με τις προτάσεις, παρατηρήσεις, πληροφόρηση και πάνω απ΄όλα με την ενεργό σας συμμετοχή στο εβδομαδιαίο κυριακάτικο μας πρωϊνό συναπάντημα στα ερτζιανά.

Πολλές ευχές για καλό - ξένοιαστο καλοκαίρι!

Γιώργος Γλωσσιώτης - Φρόσω Παυλίδου - Δημήτρης Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη