12 Αυγ 2010

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Ι. Τροχόπουλο

Ο Υφυπουργός Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Ιωάννης Πανάρετος απέστειλε στον Ιωάννη Τροχόπουλο το παρακάτω συγχαρητήριο τηλεγράφημα για την βράβευσή του από το το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates

Αγαπητέ Γιάννη
Σου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και την μεγάλη μου χαρά για την σημερινή εξαιρετικά τιμητική βράβευση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, ως αποτέλεσμα των δικών σου προσπαθειών και του έργου που έχεις επιτελέσει.
Η τιμή αυτή αντανακλά τις πολύχρονες προσπάθειές σου και το μεράκι σου για την ανάπτυξη των δημοσίων βιβλιοθηκών και δείχνει την αξία της εξωστρέφειας, της στροφής σε νέες τεχνολογίες και ηλεκτρονικά μέσα, και της έμφασης στην ποιότητα.
Η εξαιρετική μας συνεργασία από την προηγούμενη κυβερνητική μου θητεία με είχε πείσει για την αφοσίωσή σου και την αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των προσπαθειών σου. Για όσους σε γνωρίζουν, το βραβείο δεν αποτελεί έκπληξη αλλά επιβεβαίωση των ικανοτήτων σου.
Είμαι βέβαιος ότι το σημαντικό χρηματικό ποσό που συνοδεύει την βράβευση θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις και να διευρύνεις το σημαντικό έργο σου. Το Υπουργείο Παιδείας θα είναι πάντοτε αρωγός στις προσπάθειές σου.
Και πάλι συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!
Ιωάννης Πανάρετος
Υφυπουργός Παιδείας
Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Σχετικές συνδέσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη