15 Σεπ 2010

Εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ορχομενού (19/9/10)

Τα επίσημα εγκαίνια την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 8.00 μ.μ.

Ένα ακόμη στοίχημα, μια ακόμη εκκρεμότητα «κλείνει» την προσεχή Κυριακή η Δημοτική Αρχή, χάρις στο ακούραστο ενδιαφέρον του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Νομικού Προσώπου κ. Γιώργου Καλαμπόκα και το έμπρακτο ενδιαφέρον του Δήμου Ορχομενού. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορχομενού που στεγάζεται στο δεύτερο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ορχομενού (πλησίον της κεντρικής πλατείας) είναι πανέτοιμη να ανοίξει τις πύλες της και να εγγράψει τα πρώτα της μέλη.

«Θέλω προσωπικά αλλά και εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συνεργάστηκαν μαζί μου για την ολοκλήρωση της Βιβλιοθήκης στην πόλη μας. Ευχαριστώ πολύ, ιδιαίτερα, όλους εκείνους που αποτέλεσαν χορηγοί μας – είτε προσφέροντάς μας βιβλία είτε χρήματα – για να φτάσουμε μέχρι εδώ» λέει στο Orchomenos Press ο νεότερος Σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της «Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δήμου Ορχομενού» κ. Γιώργος Καλαμπόκας. «Η πρόσκληση για την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου είναι ανοικτή προς όλους. Επιθυμία μας είναι, όμως, να βλέπουμε συμπολίτες μας να επισκέπτονται στη Βιβλιοθήκη καθημερινά. Για να το πετύχουμε αυτό με απόφαση του ΔΣ έχουμε οργανώσει ένα μηνιαίο πρόγραμμα που θα ξεδιπλώνουμε μήνα με το μηνά με στόχο την γνωριμία των συμπολιτών μας – κυρίως των νέων της πόλης μας – με το χώρο αυτό» συμπλήρωσε.

«Θέλω να υπενθυμίσω για άλλη μια φορά πως η Δημοτική Βιβλιοθήκη εξακολουθεί να δέχεται οποιαδήποτε μορφής χορηγία ή προσφορά βιβλίων. Οι δωρεές των βιβλίων γίνονται στον χώρο της Βιβλιοθήκης εντός του Πολιτιστικού Κέντρου που λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 09:00 έως τις 12:00 και από τις 18.00 έως 21.00 και κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 8.00 έως τις 14.00. Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης των βιβλίων στον χώρο της Βιβλιοθήκης μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22610 39029 ώστε να έρθουμε εμείς να τα παραλάβουμε ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο lib.orchomenos@gmail.com».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη