18 Νοε 2010

Σεμινάριο: Φωτοανάγνωση - Photoreading

Έναρξη: 26/11/2010 - Λήξη: 28/11/2010 - Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Tόπος: Egnatia Palace

Εισηγητής: Δεμίρη Νάντια - Msc Brain & Mind Sciences, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης

Σε ποιους απευθύνεται: Η εκπαίδευση στο σύστημα διαρκεί 3 ημέρες και απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν τις αναγνωστικές τους ικανότητες. Σε μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες, άτομα με δυσκολίες συγκέντρωσης στο διάβασμα και γενικά σε όλους όσους θέλουν το διάβασμα να είναι μια ευχάριστη και εποικοδομητική διαδικασία!

Περιγραφή: Η Φωτοανάγνωση είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος, ένα εκπαιδευτικό σύστημα που σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις τη ζωή σου, κάνοντας την πιο εύκολη και πιο ευχάριστη!
Πώς;
Διαβάζοντας ως και 10 φορές πιο γρήγορα, αποκτώντας μεγαλύτερη συγκέντρωση & προσοχή, αποβάλλοντας το stress, κωδικοποιώντας καλύτερα τις πληροφορίες, βελτιώνοντας τη μνήμη, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και πετυχαίνοντας τους στόχους σου!
Το σύστημα της Φωτοανάναγνωσης αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο έχουμε μάθει μέχρι τώρα να διαβάζουμε μέσα από 5 βασικά βήματα, με τα οποία γίνεται μια σταδιακή και επαναλαμβανόμενη έκθεση στις οπτικές πληροφορίες, επιτρέποντας έτσι την αποτελεσματική οργάνωση & ταξινόμηση τους.
Μαθαίνουμε πώς μπορούμε να μη συλλαβίζουμε νοερά , να μην διαβάζουμε λέξη-λέξη, και να κατανοούμε, να μαθαίνουμε και να θυμόμαστε περισσότερες πληροφορίες!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

----------------------------------

…ενδιαφέρον, ε; 

Τον “Οδυσσέα” του Τζόϋς σε μια μέρα θα τον τέλειωνα άραγε; smile_tongue

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη