1 Δεκ 2010

2ος Κύκλος σεμιναρίων από την ΕΕΒΕΠ (17-21/1/11)

2ος Κύκλος: Δευτέρα 17 Ιανουαρίου – Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

H Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών της δράσεων, σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση του 2ου κύκλου σεμιναρίων σε θέματα  σύγχρονων βιβλιοθηκονομικών υπηρεσιών και εφαρμογών.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν από τις 16.00 μ.μ. έως τις 19.00 μ.μ. στο Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π., περιλαμβάνοντας θεωρητικό μέρος (2 ώρες) και πρακτική εφαρμογή  (1 ώρα, σε Η/Υ).

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στις 15.30, στην είσοδο του κτιρίου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ε.Μ.Π., (Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, τηλ. 210 -772 3975) ώστε να διευκολυνθεί η μετάβαση σας στο κέντρο Η/Υ.

Επίσης παρακαλείσθε να αναγνώσετε προσεκτικά το πρόγρα μμα για επιβεβαίωση της ημέρας πραγματοποίησης της ενότητας που έχετε επιλέξει.

Η διάθεση του υλικού του σεμιναρίου και η πληρωμή των ενοτήτων που θα παρακολουθήσετε (15 Ευρώ ανά ενότητα), θα γίνει στο χώρο πραγματοποίησης των σεμιναρίων.

Η Ένωση θέλει να ευχαριστήσει τους εισηγητές για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, τη Βιβλιοθήκη του ΕΜΠ για την παραχώρηση του χώρου και του απαραίτητου εξοπλισμού για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων, καθώς και όλους εσάς για την μεγάλη σας συμμετοχή.

Δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων του 2ου κύκλου εδώ .

Όσοι συνάδελφοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον θα ενημερωθούν εντός του προσεχούς διαστήματος για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και στείλτε τη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΕΒΕΠ info@eebep.gr

http://www.eebep.gr/index.php?id=56

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη