10 Μαΐ 2011

Ένα μήνυμα για όλα τα μέλη του Future Library

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

σας ενημερώνουμε και σας καλούμε να παραβρεθείτε σε μια απο τις τρείς ενημερωτικές συναντήσεις που διοργανώνει το Future Library στο πλαίσιο του προγράμματος για τις Δημόσιες/Δημοτικές βιβλιοθήκες, που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν : η 1η στη Θεσσαλονίκη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στις 12 Μαΐου, η 2η στον Πειραιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στις 25 Μαΐου και η 3η στην Αθήνα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στη 27 Μαΐου.

Χρονική διάρκεια των συναντήσεων : απο τις 10π.μ. ως τις 12.30μ.μ.

Η πρόσκληση απευθείνετε κυρίως σε επαγγελματίες που εργάζονται σε Δημόσιες ή Δημοτικές Βιβλιοθήκες των γύρω περιοχών ομως είναι ανοιχτή και για όποιους άλλους ενδιαφέρονται να μάθουνε για τη δράση αυτή. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουνε με παρουσίαση της δράσης του προγράμματος και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με πάνελ προσκεκλημένων.

Στο πάνελ κάθε συνάντησης θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Future Library, της Οργανωτικής Επιτροπής Ενίσχυσης Βιβλιοθηκών, των Βιβλιοθηκών που φιλοξενούν τις εκδηλώσεις και φοιτητές. Οι προσκεκλημένοι μιλάνε για θέματα που τους ενδιαφέρουν, ο κόσμος συμμετέχει και η συζήτηση αρχίζει.

Σας περιμένουμε

Επισκεφτείτε το Future Library στο: http://www.futurelibrary.gr/?xg_source=msg_mes_network

1 σχόλιο:

Institutional Repositories and Open Access είπε...

Μα γιατί τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονται καθημερινές και δη πρωινές ώρες μόνο;

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη