3 Νοε 2011

Έρευνα για τις γνώσεις και δεξιότητες που επιθυμείται να διαθέτουν οι βιβλιοθηκονόμοι

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Καθηγητές βιβλιοθηκονομίας από διάφορες χώρες διεξάγουν έρευνα για τις γνώσεις και δεξιότητες που επιθυμείται να διαθέτουν οι βιβλιοθηκονόμοι των πληροφοριακών τμημάτων Aκαδημαϊκών Bιβλιοθηκών.

Για την Ελλάδα την έρευνα έχουν αναλάβει οι Παναγιώτα Πολυδωράτου, Eπίκουρη καθηγήτρια και Μερσίνη Μορελέλη-Κακούρη, Αναπληρώτρια καθηγήτρια, του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Παρακαλείστε οι συνάδελφοι που προσφέρετε υπηρεσίες προς τους χρήστες να  συμμετάσχετε στην έρευνα, η οποία διεξάγεται από 10 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου 2011, και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο https://www.surveymonkey.com/s/MDZ7V5L

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα καταγραφούν σε ειδική δημοσίευση και, στην περίπτωσή μας, θα ληφθούν υπόψη για τον εμπλουτισμό των σχετικών μαθημάτων που διδάσκονται από τις υπεύθυνες της έρευνας, στο τμήμα μας.

Οι χώρες που συμμετέχουν στην έρευνα είναι:

Αυστραλία – Βουλγαρία – Γαλλία – Ελλάδα – Εσθονία – ΗΠΑ – Κροατία – Κύπρος - Μ. Βρετανία – Μεξικό - Ν. Ζηλανδία – Νορβηγία – Ολλανδία – Πολωνία – Ρουμανία - Τουρκία

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλείστε να απευθύνεστε στη Μ. Μορελέλη-Κακούρη <kakouri@libd.teithe.gr>

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας.

Π. Πολυδωράτου - Μ. Μορελέλη-Κακούρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη