17 Ιαν 2012

Αναγνωστήριο Δήμου Καστοριάς

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Καστοριά, 31/12/2011

Αριθμ. Πρωτ:16355

Στο πλαίσιο της πνευματικής ανάπτυξης της περιοχής μας, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού έλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει πρότυπο Αναγνωστήριο, το οποίο στεγάζεται στο κτήριο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Τουρισμού Υγείας Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την υποστήριξη των εκδοτών, συγγραφέων και ερευνητών της περιοχή μας αλλά και της υπόλοιπης Ελληνικής περιφέρειας.

Το Αναγνωστήριο αυτό χρησιμοποιούν για μελέτη και δημιουργική απασχόληση  όλοι οι νέοι και οι μαθητές της περιοχής μας, οι οποίοι ταλανίζονται αναζητώντας έναν χώρο όπου μπορούν να απομονωθούν στο κέντρο της πόλης και να αφοσιωθούν στη μελέτη τους καθώς επίσης επιστήμονες και ερευνητές που αναζητούν ένα ησυχαστήριο.

Σκοπός είναι να αποτελέσει κυρίως έναν πνευματικό και πολιτιστικό πυρήνα που χρειάζονται οι νέοι και γενικότερα όλοι οι Δημότες της Καστοριάς ώστε να βγουν από τον κοινωνικό και πολιτιστικό αποκλεισμό.

            Θα ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να σας έχουμε συμπαραστάτες σε αυτήν μας την προσπάθεια, ενισχύοντας μας και εσείς στο βαθμό που μπορείτε ώστε να εμπλουτιστεί το Αναγνωστήριό μας με τις εκδόσεις που επιμελείστε.

Με εκτίμηση

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

ιρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη