23 Ιουν 2012

Αυτό το καλοκαίρι διαλέξτε τις διαδρομές σας στη Στερεά Ελλάδα με πυξίδα τις βιβλιοθήκες της!


Από 24 Ιουνίου μέχρι 2 Σεπτεμβρίου, στο Καρπενήσι, στο Γαλαξίδι, στην Άμφισσα, στην Ιτέα, στη Λαμία, στην Αταλάντη, στη Λιβαδειά, στη Θήβα, στα Ψαχνά, σε κάθε νομό της περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας πλήθος εκδηλώσεων με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, αναγνωστών, εμψυχωτών εθελοντών και εργαζομένων θα δοθεί το τέμπο και το στίγμα της αισιοδοξίας και της δημιουργικότητας με αφετηρία τη βιβλιοθήκη! 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε σε ημερολογιακή μορφή όλες τις δράσεις***, και των εννέα βιβλιοθηκών της Στερεάς Ελλάδας που συμμετέχουν στην καλοκαιρινή καμπάνια δημιουργικότητας και φιλαναγνωσίας του Future Library ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 2012 - ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 
Με αφορμή το βιβλίο λοιπόν! Συναντήσεις μικρών και μεγάλων σε άγνωστες, πρωτότυπες, φανταστικές αλλά και πραγματικές διαδρομές στο χρόνο, στη γειτονιά, στην ιστορία, στη μυθολογία, στην πόλη, στην παράδοση, στις επιστήμες, στις τέχνες, και... και ... και...!!! Ε, δεν θα σας τα πω όλα... τα υπόλοιπα αφήνω να τα ανακαλύψετε εσείς... :))) (κάντε κλικ στον τίτλο κάθε εκδήλωσης για λεπτομέρειες)
*** το πρόγραμμα θα ενημερώνεται για οποιαδήποτε μικρομεταβολή τυχόν προκύψει


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη