1 Ιουλ 2012

18 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΑΜΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημόσια ΚεντρικήΒιβλιοθήκη Λαμίας 
 Η Δημόσια ΚεντρικήΒιβλιοθήκη Λαμίας κάνει για τα παιδιά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο πιο δροσερό, πιο μελωδικό, πιο αισιόδοξο, πιο χαρούμενο, πιο απολαυστικό.

Συμμετέχει στο πρόγραμμα Future Library, όπως και άλλες 70 βιβλιοθήκες στην Ελλάδα, για παιδιά νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου, ανοίγοντας τις σελίδες των βιβλίων – παράθυρα στη γνώση, στην απόλαυση και στο παιχνίδι.

Στους δύο αυτούς μήνες του φετινού καλοκαιριού θα πραγματοποιηθούν δεκαοχτώ εκδηλώσεις στο χώρο της Βιβλιοθήκης και προσκαλούμε τους μαθητές να συμμετέχουν σε αυτό το ταξίδι.

Θα κολυμπήσουμε σε θάλασσες λογοτεχνικών κειμένων, θα γνωρίσουμε συγγραφείς και παραμυθάδες, θα δούμε με άλλο μάτι τη γειτονιά μας και τους γείτονες, θα κατασκευάσουμε κλεψύδρες για το χρόνο που τρέχει όπως το νερό στο ποτάμι, θα ταξιδέψουμε σε πολυμήχανες ιστορίες με Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες.

Όλα τα παιδιά! Πάρτε από το χέρι τους γονείς σας και ζητήστε τους να σας φέρουν στη βιβλιοθήκη, στην οδό Αινιάνων 6, για να εγγραφείτε στο πλήρωμα του καραβιού μας. Πείτε τους ότι δεν χρειαζόμαστε ούτε ναύλα, ούτε εισιτήρια. Όλα παρέχονται δωρεάν από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και από εθελοντές ναύτες και καπεταναίους. Προσοχή, προσοχή! Οι θέσεις του καραβιού είναι περιορισμένες. Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2231023732, 2231050570, 2231066151 (Υπεύθυνος Ν. Παπαγεωργίου).
  
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ http://goo.gl/8V5m6  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη