2 Ιουλ 2012

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Οι Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη σας περιμένουν!

Δελτίο Τύπου
«Οι Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη   σας περιμένουν!»

Είσαι από 6 έως 17 ετών; Πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό; Θα παραμείνεις μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην πόλη ή έρχεσαι για διακοπές στην Αταλάντη και τη γύρω περιοχή; Σου προτείνουμε δροσερά μπάνια στη θάλασσα, αλλά και αποδράσεις με τις δράσεις της βιβλιοθήκης, που θα είναι ανοικτή όλο σχεδόν το διάστημα του καλοκαιριού. Πώς λέγεται; Αιάντειος Δημόσια  Βιβλιοθήκη Αταλάντης! Που βρίσκεται; Στην Πλατεία Δημαρχείου δίπλα στην Ιερά Μητρόπολη των Αγίων Θεοδώρων. Τι θα βρεις εκεί; Πολλά παιδιά της ηλικίας σου που θα συμμετέχουν στις «Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη»!. Μια καλοκαιρινή καμπάνια δημιουργικότητας και φιλαναγνωσίας για παιδιά, την οποία θα υλοποιήσει η Αιάντειος Δημόσια  Βιβλιοθήκη Αταλάντης ταυτόχρονα με άλλες 67 Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα! Μπορείς να συμμετέχεις σε δράσεις που έχουν σχέση με μυθολογία, μαθηματικά, εικαστικά, φαντασία, έρευνα και παρατήρηση. Να ταξιδέψεις και εσύ με την ομάδα σου σε όλο τον κόσμο πάνω σε ένα παγκόσμιο χάρτη!!! 

Τι πρέπει να κάνεις; Από την Δευτέρα 18 Ιουνίου και τις ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης (Δευτ-Παρ. 9:00-2:00, Τετάρτη και Πέμ. και το απόγευμα 6:30- 8:30), στο Τμήμα εξυπηρέτησης της βιβλιοθήκης, μπορείς να μας επισκεφτείς και να δηλώσεις συμμετοχή στη δράση ή στις δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Οι δράσεις θα διαρκέσουν από τις 2 Ιουλίου μέχρι και της 8 Αυγούστου και οι εγγραφές θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας. Αν είσαι μικρούλης μπορείς να έρθεις συνοδεία γονέα, καθώς η καμπάνια μας είναι «ανοικτή» και προς τους μεγάλους. Οι περισσότερες δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στο Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης και σε κάποιους εξωτερικούς χώρους. Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν, απλώς απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Καλέστε να έρθουν μαζί σας φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι γνωστοί! Σας περιμένουμε και ζητάμε από εσάς  ενδιαφέρον και χαμόγελο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης http://vivl-atalant.fth.sch.gr  όπου θα βρείτε το πρόγραμμα της καμπάνιας, τις δραστηριότητες και τις ανακοινώσεις ή ακόμη και να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της καμπάνιας, η οποία φέτος θα κάνει διακοπές στο Παιδικό Τμήμα της βιβλιοθήκης μαζί σας. Είναι η κ. Μαρδίτσα Καρέντζου και περιμένει τις ερωτήσεις σας στο τηλέφωνο 22330 80016 και στο  email: marditsa@hotmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη