11 Οκτ 2012

FUTURE LIBRARY 2012 - Δελτίο Τύπου - Πρόσκληση

11 Οκτωβρίου 2012

Μοιραζόμαστε τις ίδιες σελίδες. Ας μοιραστούμε ιδέες!

12 - 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

image

Μία νέα, δημιουργική εποχή ξεκινά για τις δημόσιες και δημοτικές Βιβλιοθήκες!

Το Future Library σας καλεί στο πρώτο ετήσιο γεγονός ‘Future Library 2012: Μοιραζόμαστε τις ίδιες σελίδες. Ας μοιραστούμε ιδέες! που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη στις 12, 13 & 14 Νοεμβρίου. Ένα τριήμερο δράσεων που φιλοδοξεί να εγκαινιάσει μέσα από ένα δημιουργικό διάλογο τη νέα εποχή των Βιβλιοθηκών.

Στις 12 & 13 Νοεμβρίου 8 δημόσιες και δημοτικές παιδικές Βιβλιοθήκες της Κεντρικής Μακεδονίας ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους και μέσα από ένα μαραθώνιο δημιουργικών εργαστηρίων και καινοτόμων δράσεων για παιδιά, μας ξανασυστήνονται!

Το τριήμερο κορυφώνεται την τρίτη μέρα, 14 Νοεμβρίου με το Unconference που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Το Unconference είναι ένα εναλλακτικό συνέδριο που διεγείρει τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων.

Επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, όπως ο Kari Lämsä, διευθυντής της πρωτοποριακής Βιβλιοθήκης ‘Library 10’ του Ελσίνκι, η June Garcia, σύμβουλος Βιβλιοθηκών του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, ο Simon Morisson και ο Δημήτρης Κολοκοτσάς από το Google Books & Art Project, η Χλόη Βαρελίδη από το Mozilla Foundation, αλλά και πολλοί ακόμη δημιουργικοί άνθρωποι από το χώρο των Βιβλιοθηκών και του πολιτισμού, θα μοιραστούν μαζί μας τα «μυστικά» της σύγχρονης Βιβλιοθήκης, βέλτιστες μεθόδους και πρακτικές, παραδείγματα πρότυπων καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Θα είναι τιμή και χαρά μας να είστε κοντά μας! Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε, επισκεφθείτε τη σελίδα του Future Library 2012 http://2012.futurelibrary.gr/ και συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής που θα βρείτε εκεί μέχρι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου (http://2012.futurelibrary.gr/site/gr/booking/).

Η είσοδος είναι ελεύθερη, η εγγραφή όμως είναι απαραίτητη.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδική βεβαίωση συμμετοχής στο ‘Future Library 2012: Μοιραζόμαστε τις ίδιες σελίδες. Ας μοιραστούμε ιδέες!’.

Περισσότερες πληροφορίες για το Future Library θα βρείτε στο διαδικτυακό τόπο http://www.futurelibrary.gr, ενώ για το ‘Future Library 2012: Μοιραζόμαστε τις ίδιες σελίδες. Ας μοιραστούμε ιδέες! επισκεφτείτε τον ειδικό διαδικτυακό τόπο http://2012.futurelibrary.gr/.

clip_image002

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη