15 Νοε 2012

Σεμινάριο ΕΕΒΕΠ: «Σχεδιασμός ηλεκτρονικού περιοδικού ανοιχτού κώδικα – Σχεδιασμός και δημιουργία ηλεκτρονικού συγγράμματος»

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 – Ίδρυμα Ευγενίδου, Βιβλιοθήκη

H Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ), στο πλαίσιο των επιμορφωτικών της δράσεων, σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου, σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου με θέμα: «Σχεδιασμός ηλεκτρονικού περιοδικού ανοιχτού
κώδικα – Σχεδιασμός και δημιουργία ηλεκτρονικού συγγράμματος».
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η απόκτηση εισαγωγικών γνώσεων στον τρόπο λειτουργίας του ηλεκτρονικού επιστημονικού περιοδικού ανοικτού κώδικα και στον τρόπο δημιουργίας ηλεκτρονικού συγγράμματος. (βλέπε συνημμένο αρχείο)

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου
(Λ. Συγγρού 387 – Π. Φάληρο – Τηλ. 210 -9469600 – 210-9469631-32) την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και ώρα 09:30 π.μ  έως τις 14:30 μ.μ. περιλαμβάνοντας θεωρητικό μέρος και πρακτική εφαρμογή  (σε Η/Υ). Συντονιστές του σεμιναρίου θα είναι ο Δρ. Δημήτρης Κουής και η Ma Φωτεινή Ευθυμίου. Σημειώνεται ότι ο κ. Δημήτρης Κουής και η κα Φωτεινή Ευθυμίου συμμετέχουν σε αυτή τη δράση της ΕΕΒΕΠ αμισθί.

Οι εγγραφές των συμμετεχόντων που έχουν προηγουμένως  αποστείλει την  επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής και η διάθεση του σχετικού υλικού θα πραγματοποιηθούν την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου από
τις 08:30 ως τις 09:15.

Το κόστος συμμετοχής είναι: 5 Ευρώ για τους φοιτητές, 10 Ευρώ για τα
μέλη της Ε.Ε.Β.Ε.Π και 15 Ευρώ για τα μη μέλη της ΕΕΒΕΠ. Οι άνεργοι
συνάδελφοι δεν θα επιβαρυνθούν με κόστος συμμετοχής. Θα τηρηθεί αυστηρή
σειρά προτεραιότητας  και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Εκ μέρους της Ένωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου τους συντονιστές Δημήτρη Κουή, Φωτεινή Ευθυμίου και την Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής http://lists.uth.gr/pipermail/acadelib/attachments/20121115/c520adf5/attachment.doc και να την στείλετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@eebep.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Ένωσης, (τηλ: 210 3302128) Τρίτη & Πέμπτη, 17:30 – 19:30.

Λόγω τεχνικού προβλήματος στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΕΒΕΠ μπορείτε να στέλνετε τις αιτήσεις συμμετοχής σας στο union.eebep@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη