12 Φεβ 2013

FUTURE LIBRARY - Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2013. ΞΕΚΙΝΑΜΕ!


Σεμινάριο | Συναντιόμαστε στη Βέροια στις 13, 14 & 15 Μαρτίου 2013 και συμμετέχουμε στο βιωματικό σεμινάριο για την οργάνωση και διαχείριση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας. Δουλεύουμε όλοι μαζί για να οργανώσουμε την καλοκαιρινή εκστρατεία του 2013.
 
Θέμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2013 | "Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος"! 
Αυτό το καλοκαίρι οι βιβλιοθήκες θα ξεναγήσουν τους αναγνώστες τους, μικρούς και μεγάλους στον πολύχρωμο κόσμο τους. Θα χρωματίσουν με όλα τα χρώματα τις αναγνώσεις, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις τους. Θα μοιραστούμε ιδέες για "χρωματιστές" καλοκαιρινές δραστηριότητες, για τη οργάνωση των εθελοντών αλλά και εφόδια για την καλύτερη οργάνωση και συντονισμό της καλοκαιρινής εκστρατείας.
 
Ποιος μπορεί να συμμετέχει | Στο σεμινάριο αυτό μπορεί να λάβει μέρος ένας εκπρόσωπος από το προσωπικό κάθε Βιβλιοθήκης που συμμετέχει στο πρόγραμμα του Future Library 2013 και η οποία επιθυμεί να αναλάβει την οργάνωση καλοκαιρινής εκστρατείας. Ο υπάλληλος που θα συμμετέχει στο βιωματικό σεμινάριο είναι αυτός ο οποίος θα αναλάβει τον συντονισμό και την οργάνωση της καλοκαιρινής εκστρατείας στη Βιβλιοθήκη.
 
Αίτηση
 | Θέλεις να παρακολουθήσεις από κοντά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σεμινάρια της χρονιάς για τη προώθηση της φιλαναγνωσίας και της δημιουργικότητας; Συμπληρώσε την ειδική αίτηση συμμετοχής έως τις 22 Φεβρουαρίου καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων για το σεμινάριο είναι περιορισμένος.
 
Την αίτηση συμμετοχής μπορουν να την συμπληρώσουν οι Βιβλιοθήκες που συμμετέχουν στο Future Library 2013.
 
Έξοδα μετακίνησης και διαμονής | Το Future Library καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης & διαμονής για τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου. Σύντομα περισσότερες πληροφορίες.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη δράση επικοινωνήστε με e-mail στο: eva@futurelibrary.gr
 
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2012!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη