14 Αυγ 2013

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: Από το Κερατσίνι στη Λιβαδειά!

Στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς τόχαμε πει πέρυσι, το ξαναλέμε φέτος: We love our Volunteers!
Όλους!!! Για την αγάπη της προσφοράς τους, το χρόνο τους, το μεράκι τους, την προσωπική τους πινελιά σε κάθε τι που αναμιγνύονται στη Βιβλιοιθήκη!

Πόσο μάλλον αυτούς που ξεπερνούν και την έννοια της απόστασης,πχ από το Κερατσίνι στη Λιβαδειά, και αφιερώνουν δύο ολόκληρες ημέρες προσφέροντας σε μια Βιβλιοθήκη μακριά από το τόπο τους. Τη Μαρία Κορκίδη από τη Βιβλιοθήκη Κερατσινίου και τον Μπάμπη Χολετσίδη.
Ο Μπάμπης όχι μόνο υλοποίησε ως εμψυχωτής δύο δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς, αλλά και έδωσε χρώμα, ζωντάνια και ομορφιά στα άψυχα και άσχημα ντουβάρια: στην είσοδο, δίπλα στο ασανσέρ, στο παιδικό.
Πάρτε μια ιδέα (δυστυχώς δεν μπορεί να αποδοθεί όλη η εικόνα γύρω από την κολώνα σε μια φωτογραφία) πως μεταμόρφωσε την είσοδο της Βιβλιοθήκης ζωγραφίζοντας την κολώνα της εισόδου, εκεί που πριν ήταν μόνο ένα κακογραμμένο και θυμωμένο γκράφιτι ενός πιτσιρικά. Τώρα το κτίριο γίνεται αντιληπτό από παντού, φαντάζει, προκαλεί την περιέργεια και φωνάζει από μακριά:
ε, εδώ Βιβλιοθήκη!


Ευχαριστούμε; Πόσο λίγο είναι μερικές φορές!

PHOTO GALLERY: Από το Κερατσίνι στη Λιβαδειά! Ο Μπάμπης Χολετσίδης με την εθελοντική του δημιουργική και καλλιτεχνική προσφορά αλλάζει την εικόνα της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς!

Με αφορμή τη δράση ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (1 & 2/7/13).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη