3 Αυγ 2013

MEDIA Labs: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ από το Future Library


Tο Δεκέμβριο του 2013 τα 9 MEDIA Labs ξεκινούν τη λειτουργία τους. Στο Future Library πιστεύουμε ότι ένας Μαραθώνιος Δημιουργικότητας, με δράσεις σχεδιασμένες από εσάς, που θα εκπέμπουν καινοτομία, παιχνίδι και διάδραση είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε τη λειτουργία των MEDIA Labs.

Μπορείτε, μέσω της φόρμας, να μας προτείνετε δράσεις που μπορείτε να πραγματοποιήσετε με στόχο: την αξιοποίηση των state-of-the-art εγκαταστάσεων των Media Labs (Music & Video studio | Brain Pulse Room | Co-work Lounge), την προσέλκυση της λεγόμενης γενιάς “Generation Y” και τη μετατροπή της τοπικής βιβλιοθήκης σε σημείο αναφοράς των νέων. 

Προθεσμία υποβολής της φόρμας: 30 Σεπτεμβρίου 2013

2 σχόλια:

Κατερίνα Τοράκη είπε...

Γιατί τόσα Αγγλικά; Η γλώσσα μας δεν μπορεί ν' αποδώσει το ίδιο όμορφα, σωστά και κατανοητά τα παραπάνω; Και βέβαια μπορεί. Κι έτσι, θα συμβάλετε και στην απόδοση εννοιών που ίσως δεν έχουν μέχρι τώρα αποδοεθί στην ελληνική και - το κυριώτερο - στη χρήση τους από τους νέους στους οποίους απευθύνεστε. Η χρήση της αγγλικής δεν προσδίδει περισσότερη αξία στα πράγματα.

Katerina Kerasta είπε...

Καλημέρα Κατερίνα
η χρήση της γλώσσας είναι κάτι που μας απασχολεί και είχε ήδη τεθεί σχετικό θέμα από μένα στο φόρουμ του δικτύου των πρωτοπόρων υπαλλήλων του Future Library.
Τη χρυσή τομή ψάχνουμε να βρούμε γιατί είναι πολλοί οι νέοι όροι και "εισαγωγής", κυρίως οι σχετικοί με τις νέες τεχνολογίες.
Δεν μας αφήνει αδιάφορους το θέμα.
Χαίρομαι που επισήμανες και εσύ το θέμα.
Κ.

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη