2 Οκτ 2013

Ενσωμάτωση αναρτήσεων του Facebook σε άλλες σελίδες

Το ξέρετε ότι μπορούμε να ενσωματώσουμε (embed) αναρτήσεις (status, φωτογραφίες, βίντεο) από Facebook Προφίλ ή Σελίδα σε blogs, ιστοσελίδες κλπ. αρκεί να έχουν ρυθμιστεί ως “Δημόσιες”; Και όχι μόνο από τους δικούς μας χώρους αλλά και άλλων; Μην ξεχνάμε ότι οι δημόσιες αναρτήσεις είναι ορατές σε όλους, ακόμη και σε άτομα που δεν είναι μέλη του Facebook.

Δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε από το βελάκι-εικονίδιο πάνω δεξιά του Post    "Ενσωμάτωση δημοσίευσης" ("Embed post") και να αντιγράψουμε τον κώδικα επικολλώντας τον στη σελίδα που θέλουμε!

imageΑπαραίτητη προϋπόθεση οι αναρτήσεις στο fb να είναι "Δημόσιες".

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ:

Οι επισκέπτες στον ιστότοπό μας, χωρίς να τον εγκαταλείψουν, μπορούν να δηλώσουν αρέσκεια ("Μου αρέσει!") ή να κοινοποιήσουν στο Facebook την ενσωματωμένη δημοσίευση απευθείας, ή μπορούν να μας ακολουθήσουν ή να επισκεφτούν το προφίλ μας στο Facebook.

Αν όμως θέλουν να γράψουν σχόλιο ή να επιλέξουν  hashtag, θα πρέπει κλικάροντας να μεταβούν στην αρχική δημοσίευση εντός του Facebook.

Να έχουμε υπόψη ότι η ενσωματωμένη δημοσίευση θα είναι πάντα εξαρτώμενη από τις ενδεχόμενες αλλαγές των ρυθμίσεων απορρήτου στο Facebook του μέλους που δημοσίευσε την αρχική ανάρτηση, οπότε μπορεί κάποια στιγμή, ας μην παραξενευτούμε, να δούμε μήνυμα στην περιοχή ενσωμάτωσης ότι δεν είναι πλέον η δημοσίευση διαθέσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη