28 Φεβ 2014

Facebook: Για ...αλλεργικούς στα Online παιχνίδια: Block στις προσκλήσεις!

Απεχθάνεστε τα FB παιχνίδια και ψάχνετε τρόπο να μπλοκάρετε τις προσκλήσεις για αυτά αλλά και άλλες ενοχλητικές εφαρμογές του Facebook?
Είναι αλήθεια ότι το Facebook κάνει ό,τι μπορεί για να μας βάλει στον πειρασμό να παίξουμε παιχνίδια! 
Δεν είναι πια τόσο απλό να μπλοκάρουμε τις προσκλήσεις, όπως ήταν μέχρι πρότινος με επιλογή από την Αρχική Σελίδα, αλλά πρέπει να το ψάξουμε λίγο παραπάνω.

Αν είστε, λοιπόν, κι εσείς ...αλλεργικοί στα online παιχνίδια, κάντε τα παρακάτω:
  1. Κάντε κλικ στο "Παιχνίδια" (Games) στην πλαϊνή αριστερή στήλη της Αρχικής σας σελίδας
  2. Στην επόμενη σελίδα μετάβασης, στην παλϊνή αριστερή στήλη πάλι, κάντε κλικ στο "Αιτήματα" (Requests), που έχει δίπλα του κάποιον αριθμό (μάλλον εκατοντάδων) σε κόκκινο φόντο.
  3. Ακολουθήστε τα 3 παρακάτω βήματα του παραδείγματος της εικόνας και δε θα παίρνετε πλέον ειδοποιήσεις από κανέναν για το συγκεκριμένο παιχνίδι ή εφαρμογή. Προσέξτε μόνο να μην επιλέξετε "Ignore all requests from .." γιατί δεν θα παίρνετε καμία ειδοποίηση από τον fb friend!
Επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασίαα για όσες εφαρμογές θέλετε, κάνοντας refresh πχ με F5, μέχρι να καθαρίσετε μια και καλή με όλες τις αδιάφορες ή ενοχλητικές εφαρμογές! 
Μπορεί να είναι κουραστικό να μπλοκάρετε τόσες εφαρμογές, αλλά το νευρικό σας σύστημα μετά, θα είναι σίγουρα πολύ πιο υγιές! :)

by aikker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών

Η φωνή των φίλων των ελληνικών βιβλιοθηκών
Facebook Group

Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη